Ravioli met gamba’s en zeekraal
Epos deelt inspirerende recepten met de visspecialist, zoals dit recept voor ravioli met rokerige kaassaus, knoflook gamba’s en gegrilde paprika, zeekraal, bieslook en parmezaan.
Recept éénpersoonsmaaltijd
Benodigdheden:
- 100/120 gram verse ravioli
- 125 gram verse gamba’s gepeld
- 200 gram Epos kaasroomsaus (1001899)
- 20 gram Epos bistro kruidenolie smokey bastard (1004102)
- 20 gram Epos La Fish French garlic style marinade (1007202)
- 75 gram gegrilde paprika
- 50 gram zeekraal
- Bieslook
- Parmezaanse kaas
Bereiding:
Marineer de gamba’s met de La Fish French garlic style marinade. Kook de ravioli beetgaar. Meng de kaasroomsaus met de bistro kruidenolie smokey bastard. Bak de gamba’s gaar en voeg aan het einde de zeekraal toe. Snijd de gegrilde paprika fijn en meng dit met de kaasroomsaus. Drapeer de saus over de ravioli en voeg de zeekraal toe. Plaats de gebakken gamba’s bovenop de ravioli, saus en zeekraal en garneer af met fijn gesneden bieslook en Parmezaanse kaas.
Consument:
Gaar de ravioli met gamba’s in een voorverwarmde oven van 180C in circa 10 tot 12 minuten.