• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vismagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Recepten

Schol-asperge rol

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten...

Griekse gambaspies

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten...

Oosterse zalm papillot

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten...

Pommes duchesse met zalmfilet

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten...

Plaattaart met zalm, courgette en bimi

Ideaal voor de feestdagen: een supersimpel recept voor ee...

La Fish Oosterse Zalmmoot

Het marinadeseizoen breekt aan. Epos brengt verre landen...

Bieze Smokey Style Poké Bowl

Het marinadeseizoen breekt aan. Epos brengt verre landen...

La Fish Junky Viking Bagels

Bagels zijn hip en trendy en het is weer eens wat anders...

Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten,...

Maaltijdroerbak Mumbai Flavor

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten,...

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten...

Kabeljauwrol bruchetta style

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten...
12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de visbranche?

Superaanbieding

Superaanbieding

Superaanbieding! Ontvang 1 jaar Vismagazine voor slechts
€19,99 ex. BTW.

Profiteer nu!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven

Slimmer werken in Food

Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Agenda

  • 1 juni

    Workshop Zout- en suikerverlaging

  • 28 juni - 28 juni

    Eiwitten van de toekomst

  • 3 juli - 7 juli

    Cursus Summer School insecten als voedsel en veevoeder

Vismagazine © 2023 Vismagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Twitter Facebook LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vis Magazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vismagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@vismagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer