• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vismagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Producten Apparatuur Ingrediënten

De vijf geboden van de friturist

18 september 2023 Lennart Kik Peter Roek
In zijn Frites Kiosk bakt Van Moort friet van zes verschillende aardappels afkomstig van de Zeeuwse klei.
PREMIUM
In zijn Frites Kiosk bakt Van Moort friet van zes verschillende aardappels afkomstig van de Zeeuwse klei.

Bij visspecialisten vind je steeds meer gefrituurde producten. Het blijft allang niet meer bij kibbeling en lekkerbekjes. Ook gefrituurde inktvis, garnalen en tapas-achtige hapjes vinden gretig aftrek. Verder heeft friet een boost gekregen en in com­binatie met gebakken vis zorgen menu’s voor extra omzet. Adriaan van Moort laat ons meekijken in zijn keuken.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vismagazine.nl
  • Ontvang 9x per jaar het Vakblad Vismagazine
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Producten
  • Ingrediënten
  • Apparatuur
Meer over
  • Adriaan van Moort
  • bakwand
Lees ook

Opmars ‘dry aging’ voor vis

Vis moet vers zijn. ‘Levend vers’ zelfs. Zo staat het in allerlei handboeken. Maar daar komt men nu weer van terug. Net als bij vlees is ‘dry aging’ voor vis in opmars.
17 februari 2025Nick Trachet

Fish Tales opent Tins & Fins

Een winkel met alleen maar blikjes vis. Kan dat? In landen als Portugal, Frankrijk en Spanje is dat heel gewoon. En nu ook in Nederland, want het duurzame vismerk Fish Tales opende onlangs de eerste c...
29 januari 2025

Visafslagen zetten meer om met minder vis

Meer omzet met minder vis. Dat was 2024 voor de Nederlandse visafslagen. Het herstel van de garnalenaanvoer en betere visprijzen zorgde voor een omzetstijging.
27 januari 2025
12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de visbranche?

Superaanbieding!

Ontvang Vismagazine 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Profiteer nu!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven

Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Agenda

  • 27 MEI 09:00 - 28 MEI 17:00

    Digitale Synergiedagen LVVN 2025

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

  • 10 SEP 08:00 - 12 SEP 23:00

    Seafood Expo Global Asia

Vismagazine © 2025 Vismagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vis Magazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vismagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@vismagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer