• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vismagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Producten Apparatuur Ingrediënten

De vijf geboden van de friturist

18 september 2023 Lennart Kik Peter Roek
PREMIUM
In zijn Frites Kiosk bakt Van Moort friet van zes verschillende aardappels afkomstig van de Zeeuwse klei.

Bij visspecialisten vind je steeds meer gefrituurde producten. Het blijft allang niet meer bij kibbeling en lekkerbekjes. Ook gefrituurde inktvis, garnalen en tapas-achtige hapjes vinden gretig aftrek. Verder heeft friet een boost gekregen en in com­binatie met gebakken vis zorgen menu’s voor extra omzet. Adriaan van Moort laat ons meekijken in zijn keuken.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vismagazine.nl
  • Ontvang 9x per jaar het Vakblad Vismagazine
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Producten
  • Ingrediënten
  • Apparatuur
Meer over
  • Adriaan van Moort
  • bakwand
Lees ook

Jubileum

Vangstbeperkende maatregelen en hoge exploitatiekosten baren de visserij in Nederland en België grote zorgen. De gevolgen zullen ook aan de vishandel niet voorbijgaan.
31 oktober 2023Lennart Kik

Culinaire experience maakt Makado Centrum compleet

Winkelcentrum Makado Centrum in Schagen, onderging onlangs een prachtige metamorfose. Het bestaande centrum werd uitgebreid met maar liefst 3.500 m2 aan winkeloppervlak en kreeg een compleet nieuwe...
30 oktober 2023Partner content

Stage maakt student enthousiast over vis

“Dit is de eerste opleiding die ik echt leuk vind”, zegt Sijmen Bos over de mbo-opleiding Allround food expert van SVO vakopleiding food. We krijgen veel verantwoordelijkheid en hebben een afwissel...
27 oktober 2023Karlijn Meulman
<<<12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de visbranche?

Superaanbieding

Superaanbieding

Superaanbieding! Ontvang 1 jaar Vismagazine voor slechts
€19,99 ex. BTW.

Profiteer nu!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven

Slimmer werken in Food

Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Agenda

  • 8 januari - 11 januari

    Horecava 2024

  • 29 januari - 31 januari

    Horeca Expo Hardenberg

  • 19 februari - 23 februari

    Sirha Lyon 2024

Vismagazine © 2023 Vismagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Twitter Facebook LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vis Magazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vismagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@vismagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer