Adverteren

Vismagazine – het vakblad over de vissector
Vismagazine is al 40 jaar hét platform voor professionals in de vissector. Het volgt actuele ontwikkelingen in de branche op de voet, van haven tot handel. Een must-have voor iedere ondernemer die met vis te maken heeft. 

Bereik Vismagazine
Vakblad
• Verschijnt: 9x per jaar
• Specials: 5x per jaar (hygiënespecial, verpakkingsspecial, machinebouwspecial, slimmer werken in food)
• Oplage: 2.650
Website
• 7.000 pageviews per maand
Nieuwsbrief
• 1x per week (maandag)
• 600 abonnees

Lezersprofiel
Vismagazine is bestemd voor iedereen die professioneel vis verwerkt, verhandelt en verkoopt. Professionals in de hele sector hebben baat bij het vakblad. Visser, verkoper, leverancier en iedereen die in de keten betrokken is.

Mediakaarten
Mediakaart 2023
Mediakaart Hygiënespecial 2023
Mediakaart Verpakkingsspecial 2023
Mediakaart Machinebouw special 2023
Mediakaart Slimmer werken in food 2023

Multimediale campagne
Vismagazine biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.

Contact sales
Lot Vermeer
06 10 62 37 63
Stuur een e-mail

(no title)


Jaarlijks organiseert EVMI (Alea Publishers) samen met Mikrocentrum het Food Technology evenement.

Food Technology
Ons voedselsysteem staat onder grote druk! Het effect van jarenlange massaconsumptie op onder meer het klimaat, grondstoffen en andere natuurlijke bronnen wordt steeds meer zichtbaar. De druk verlagen vraagt echter om een flink aantal transities. En één ding is hierbij zeker: efficiënter, effectiever, veiliger, duurzamer of zelfs geheel anders voedsel produceren is hiervoor essentieel. Maar hoe kunnen we dit realiseren?
Food Technology brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar om samen te werken aan een efficiënt en duurzaam voedselsysteem

Technologie speelt een belangrijke rol in het bereiken van een efficiënt en duurzaam voedselsysteem. Om de juiste oplossingen te vinden, is het van belang dat de food, beverage en technologiewereld elkaar jaarlijks ontmoeten om met elkaar kennis uit te wisselen en samenwerkingen te starten. Food Technology is deze ontmoetingsplek en daarom organiseerde Vakblad EVMI en Mikrocentrum samen op 12 en 13 april 2023 de tweede editie in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. De datum voor de derde editie volgt binnenkort.

Meer informatie: Food Technology of neem contact op met Gjelt Douma (06 46 75 14 67/e-mail)