Op 18 september organiseerde de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten voor het eerst VisMatch, een compact beursevent waar VNV-partners en visspecialisten uit het hele land elkaar ontmoeten, inspireren en informeren. 

Samen zoeken VNV, visspecialisten en hun partners naar nieuwe winstkansen. En deze werden onder meer gevonden in nieuwe samenwerkingen, inspiratie op het gebied van producten en recepten, informatie en kennis over dienstverlening.

De VisMatch 2023, die plaatsvond bij bij voetbalvereniging IJsselmeervogels in Spakenburg, was naast informatief en inspirerend ook weer een mooie gelegenheid waarbij visspecialisten elkaar konden ontmoeten. Onderling was het een gezellige bedoening, en met een hapje en drankje erbij een mooi moment om ervaringen te delen en van elkaar te leren.

Tijdens de VisMatch 2023 is ook de nieuwe website van de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten gelanceerd. Een website vol informatie, ledenvoordelen en nieuws uit de sector. Neem gerust een kijkje op www.visspecialisten.nl en kijk wat de VNV voor de visspecialist kan betekenen. En ben je nog geen lid van de VNV, dan zul je zien dat je veel voordelen mist. 

Tweejaarlijks beursevenement

De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten is voornemens om de VisMatch tweejaarlijks te organiseren voor haar partners en Nederlandse visspecialisten, afwisselend met de Visbeurs, de grote ‘beursbroer’, die eveneens in Spakenburg plaatsvindt.

VNV logo  
Vereniging van Nederlandse Visspecialisten

Secretariaat:
(085) 077 81 40
info@visspecialisten.nl
www.visspecialisten.nl

Altijd op de hoogte blijven?