Italiaans zalmgebakje

Epos inspireert de visspecialist met recepten zoals dit Italiaans zalmgebakje met onder andere zalmfilet, Epos bistro kruidenolie groene pesto, bladerdeeg en pijnboompitten.
Ingrediënten
• 20 gr. Epos bistro kruidenolie groene pesto (1001227)
• 125/150 gr. zalmfilet
• 1 vel bladerdeeg
• zongedroogde tomaat
• pijnboompitten
• Parmezaanse kaas
• rozemarijn
Bereiding
Snijd een dik stuk zalmfilet in de lengte door. Houd 2 cm. over aan de bovenkant en vlecht dit in. Steek een stuk bladerdeeg uit met een ronde vorm. Marineer de zalmfilet met de Epos bistro kruidenolie groene pesto, duw fijngesneden zongedroogde tomaat fijn tussen de zalmfilet, en garneer met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rozemarijn.
Consumentadvies
15/20 min. 180 ºC oven.