Herfsteditie Visculinair viert een feestje
Tijdens de zomerweken is de jubileumuitgave van het magazine Visculinair geproduceerd. In deze uitgave blikken we uiteraard terug op het 10-jarig bestaan van het kwartaalblad. Maar werpen we zeker ook een blik op de toekomst.
Zo nemen wij uw (vaste) klanten mee achter de schermen en laten we sectorgenoten aan het woord over actuele onderwerpen. Geen culinair magazine zonder heerlijke gerechten... In deze uitgave vindt u dan ook veel recepten waarbij de ‘Vissen van de Maand’ – Hollandse garnalen, makreel en zeeduivel – centraal staan. Geen abonnement? Bestel het magazine dan eenvoudig via webshop-visbureau.nl.
Feiten&cijfers
Naast de culinaire inspiratie van ons kwartaalmagazine is ook gewerkt aan de productie van de nieuwe Facts&Figures. Waarin wij de meest recente cijfers van de Nederlandse vissector weer in beeld hebben gebracht. Neem een kijkje op visbureau.nl, hier vindt u meer informatie over deze feiten&cijfers.
Vis van de maand 2024
Aan de inmiddels breed gedragen Vis van de Maand-kalender, met de daaraan gekoppelde promotiematerialen, wordt hard gewerkt, zodat de vishandelaren deze middelen tijdig voor het nieuwe kalenderjaar in bezit kunnen hebben.