Culinaire experience maakt Makado Centrum compleet

30 oktober 2023 Partner content Herbert Wiggerman

BEDRIJFSINFORMATIE | Winkelcentrum Makado Centrum in Schagen, onderging onlangs een prachtige metamorfose. Het bestaande centrum werd uitgebreid met maar liefst 3.500 m2 aan winkeloppervlak en kreeg een compleet nieuwe look & feel. Stijlvolle entrees en een nog ruimer gratis parkeerdek met 500 gratis parkeerplaatsen zorgen voor een warm welkom. Met de komst van LIDL, Etos en een vernieuwde Albert Heijn is het centrum compleet voor de dagelijkse boodschappen.

Unieke versmarkt

Maar het Makado Centrum heeft meer te bieden. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de versmarkt. In het eerste kwartaal van 2024, vinden bezoekers in de overdekte markthal een ware culinaire beleving. Omringd door de mooiste versproducten, kunnen zij hier terecht voor alle ingrediënten voor een overheerlijke maaltijd. Groente, fruit, vlees, kruiden en specerijen, zuivelproducten en specifieke delicatessen; de markthal wordt een unieke plek om te proeven en te genieten.

Visspecialist gezocht!

Om deze culinaire experience compleet te maken, is het Makado Centrum hard opzoek naar een visspecialist. Een bevlogen ondernemer die een winkel centraal op het versplein tegenover de roltrap en ingang van Albert Heijn wil openen op deze unieke locatie in de historische binnenstad van het prachtige Schagen. Over de investering die nodig is om deze viswinkel in te richten denken wij graag mee. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jourik Pos via 088-5562000 of jourik.pos@coltavast.nl.

Altijd op de hoogte blijven?