Beursprogramma Holland Fisheries Event: samen een toekomstbestendige vloot bouwen

26 september 2022 Holland Fisheries Event

De 11e editie van de visserij- en maritieme beurs van Nederland vindt plaats op 7 en 8 oktober 2022 in Urk. Dé Nederlandse visserij- en maritieme beurs met een internationaal karakter.

Op de beursvloer staan de belangrijkste maritieme bedrijven uit het binnen- en buitenland die hun nieuwste producten en noviteiten voor een toekomstbestendige vissersvloot tonen aan een breed zakelijk publiek in een beursstand of tijdens een seminar. De sfeervolle en gemoedelijke vakbeurs staat inmiddels bekend als dé beurs waar ook echt orders worden gesloten en je zaken kunt doen.

Programma

Bezoekers van de beursvloer hebben ook toegang tot de symposiumhal waar diverse presentaties te volgen zijn.

vrijdag 7 oktober 2022 – 19:00 -19:30 
Wie: Flynth (hoofdsponsor)
Sprekers: Jaap Luchies en Rob Barkel 
Thema: Saneren, continueren, innovatief innoveren: wat nu? Flynth neemt je mee naar het familiebedrijf 2.0 waar samenwerken en ondernemen in de keten het antwoord en de oplossing is voor risicospreiding en kansen te creëren. 

zaterdag 8 oktober 2022 – 09:30 -10:00 
Wie: Omni-C
Spreker: Pedro Rappe
Thema: DBMATIC, het datasysteem dat data verzamelt in, op, rond en onder schepen. Met dit systeem krijgen vissers inzicht in hun eigen data. 

zaterdag 8 oktober 2022 – 10:00 -12:00 
Wie: Wageningen University & Research en het practoraat Visserij, Innovatie en Ondernemerschap 
Spreker: Geert Hoekstra
Thema: Maritieme hackathon

zaterdag 8 oktober 2022 – 12:30 -13:30 
Wie: OSW/Vistikhetmaar  
Thema: In de plenaire sessie van OSW gaat Vistikhetmaar in gesprek met betrokken vissers en onderzoekers van verschillende onderzoeken uit het OSW-project. Op zaterdag gaan ze in op de onderzoeken naar garnaal en Noorse kreeft in relatie tot de samenwerking, het technische aspect van de onderzoeken en wat de resultaten zijn. Ten slotte nodigen ze je deze seminar uit een blik op onderzoekssamenwerking in de toekomst te werpen.

Gratis toegangskaart

De beursvloer gevestigd in De Koningshof in Urk wordt vrijdag 7 oktober om 11 uur geopend tot 21 uur. Ook zaterdag kan de visserijbeurs bezocht worden tussen 9 en 15 uur.

Reserveer een gratis toegangskaart geldig voor beide dagen hier: www.holland-fisheries.nl

 

 

Altijd op de hoogte blijven?