Daar moet je zijn: Holland Fisheries Event 7 en 8 oktober 2022

12 september 2022 partner content Holland Fisheries Event

De 11e editie van de visserij- en maritieme beurs van Nederland vindt plaats op 7 en 8 oktober 2022 in Urk. Dé Nederlandse visserij- en maritieme beurs met een internationaal karakter.

Voor de 6e keer zal De Koningshof in Urk worden omgebouwd tot beursvloer in opdracht van Stichting Visserijdagen Urk.  Met de komende ruimte voor ruim dan 100 exposanten uit de visserij – en maritieme sector.

Op de beursvloer staan de belangrijkste maritieme bedrijven uit het binnen- en buitenland die hun nieuwste producten en noviteiten voor een toekomstbestendige vissersvloot tonen aan een breed zakelijk publiek in een beursstand of tijdens een seminar. De sfeervolle en gemoedelijke vakbeurs staat inmiddels bekend als dé beurs waar ook echt orders worden gesloten en je zaken kunt doen.

De beursvloer gevestigd in De Koningshof in Urk wordt vrijdag 7 oktober om 11 uur geopend tot 21 uur. Ook zaterdag kan de visserijbeurs bezocht worden tussen 9 en 15 uur. De beursvloer is vrij toegankelijk na online registratie op www.holland-fisheries.nl.

Altijd op de hoogte blijven?