• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn
Vismagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstoffen en ingrediënten

‘Consument merkt smaakverschil nauwelijks’

2 februari 2021 Michel Verschoor
Featured image
PREMIUM

Vers gebakken kibbeling en lekkerbek zijn voor de meeste visverkopers de hardloper in hun assortiment (foto: Koos Groenewold).

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vismagazine.nl
  • Ontvang 9x per jaar het Vakblad Vismagazine
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Grondstoffen en ingrediënten
Meer over
  • Kabeljauw
  • Kibbeling
  • Bot
  • Lekkerbek
  • Witvis
  • Arie kuijt
Lees ook

Top 5 artikelen Vismagazine december 2024

TOP 5 | Gerookte zalm in uitzending Keuringsdienst van waarde, Ambachtelijke zalm uit Krimpen aan den IJssel., Koelsysteem Alaska biedt besparingskansen voor vishandel, betaalbare alternatieven voor k...
2 december 2024Redactie Vismagazine

Top 5 artikelen Vismagazine oktober 2025

Wat waren de afgelopen maand de meest gelezen artikelen op Vismagazine? De volgende vijf artikelen waren oktober 2024 het meest populair bij onze lezers.
1 november 2024Redactie Vismagazine

Tips en trucs voor perfect gefrituurde vis

Vis frituren kan een heerlijke culinaire ervaring zijn, maar het vereist wel behoorlijkwat kennis en vaardigheid. Elk detail telt, van de keuze van de vis tot de bereiding en het daad­werkelijke fritu...
28 oktober 2024Lennart Kik
12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de visbranche?

Superaanbieding!

Ontvang Vismagazine 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Profiteer nu!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven

Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Agenda

  • 10 SEP 08:00 - 12 SEP 23:00

    Seafood Expo Global Asia

  • 22 SEP 09:00 - 24 SEP 20:00

    Gastvrij Rotterdam 2025

  • 29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00

    Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025

Vismagazine © 2025 Vismagazine.
All rights reserved.
Facebook LinkedIn

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vis Magazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vismagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@vismagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer