Spakenburg in 2024 weer het toneel van de Visbeurs

5 februari 2024 Henk Riswick
De Nederlandse viswereld verzamelt zich op 7 oktober in Spakenburg voor de zestiende editie van de Visbeurs. De toekomst staat centraal en het thema is dan ook ‘Creëer je toekomst’.

Met het thema ‘Creëer je toekomst’ borduurt de organisatie, de Spakenburgse Vishandel Vereniging, voort op het thema van de vorige editie van de Spakenburgse Visbeurs. In 2022 koos de organisatie namelijk voor het thema ‘Tijd voor innovatie’. Ook in 2024 richt de beurs zich weer op de toekomst.

‘Creëer je toekomst’

“Met iedere keus die jij als ondernemer in de visbranche maakt, creëer jij je toekomst. Bepaal wat jij als ondernemer de komende jaren wilt bereiken, benoem je doelen, bepaal je taken en ga vervolgens vol elan aan de slag. De beurs 2024 geeft handvatten om vol gas en vertrouwen de toekomst in te gaan”, aldus de organisatie in de aankondiging.

Vorige editie

In 2022 vierde de Spakenburgse Visbeurs een lustrum. Meer dan 5.000 bezoekers bezochten deze vijftiende editie waar 107 deelnemende bedrijven en organisaties acte de présence gaven. “Cijfers die aangeven dat deze altijd gezellige en professioneel opgezette beurs ‘the place to be’ is geworden voor iedereen die actief is binnen de visbranche.”

Spakenburgse Visbeurs 2024 

De Spakenburgse Visbeurs 2024 vindt plaats op maandag 7 oktober op en rond Nautisch Centrum Nieuwboer aan de Westdijk. De organisatie is op dit moment volop bezig alle afspraken af te ronden met de leveranciers voor een vlekkeloze beurs 2024 en gaat medio februari de standhouders van de vorige editie informeren en benaderen. De inschrijving gaat dan eind februari van start.

Wil je terugkijken op de vorige editie? Lees dan online het beursverslag van onze redactiecoördinator Lennart Kik terug. Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg toegang tot ons digitaal archief.

Altijd op de hoogte blijven?