Nieuwe directeur Pieter de Boer treedt toe tot het directieteam van AMfish

19 april 2024 Partner content AMfish

 

Per 1 juni 2024 zal Pieter de Boer toetreden tot de directie van AMfish, een vooraanstaande producent van verse en bereide visproducten. Met deze benoeming zal Pieter de Boer zich concentreren op de commerciële activiteiten van het bedrijf, terwijl de huidige Algemeen Directeur, Frans Kegge, zich voornamelijk zal richten op algemene en financiële zaken. Deze stap is bedoeld om de groei van AMfish verder te stimuleren en de positie in de markt te versterken.

Met ruim twee decennia aan ervaring in de voedingsindustrie, heeft Pieter de Boer een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Hij begon zijn carrière na de slagersvakschool bij bakkerij Arie Bertram in Amsterdam en heeft sindsdien diverse functies bekleed bij toonaangevende bedrijven zoals Dumeco/Vion, Seafood Parlevliet, Van de Raa Meat en More, en Paligroup. Zijn expertise en leiderschap zullen van onschatbare waarde zijn voor AMfish in de komende jaren.

Pieter de Boer, 44 jaar oud en woonachtig in Zandvoort, beschouwt zijn aanstelling bij AMfish als een nieuwe uitdaging en een kans om zijn passie voor de voedingsindustrie voort te zetten. "Ik ben verheugd om deel uit te maken van het team van AMfish en kijk ernaar uit om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf", aldus De Boer.

AMfish, marktleider binnen de Foodservice, bedient een breed scala aan klanten, waaronder groothandels, zorg- en cateringmarkten, en de retailsector. De focus van het bedrijf ligt op convenience visproducten, die klanten ontzorgen door hoogwaardige gebakken en gegaarde visproducten te leveren. Met een sterke nadruk op productontwikkeling en innovatie, blijft AMfish streven naar het leveren van maatwerk aan zijn klanten, zowel in termen van productvariatie als service.

Frans Kegge, de huidige Algemeen Directeur, benadrukt het belang van deze transitie: "Met Pieter aan boord, zijn we ervan overtuigd dat we onze commerciële activiteiten verder kunnen versterken en onze positie in de markt kunnen verbeteren. Zijn ervaring en expertise zullen ons helpen om onze doelen te bereiken en onze groeistrategie succesvol uit te voeren."

Met de aanstelling van Pieter de Boer als nieuwe directeur, kijkt AMfish vol vertrouwen naar de toekomst en blijft het streven naar hoogwaardigheid in de voedingsindustrie.

Altijd op de hoogte blijven?