Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Vismagazine 7 | september 2021
In deze editie
Duurzaamheid uitgangspunt bij Fisherman’s Choice
De Aziatische keuken mag dan in opmars zijn , bij Fisherman’s Choice in Den Haag zijn ze al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het importeren van verschillende garnalen en aanverwante producten ui...
13 oktober 2021
Bianca Roemaat
Honderd jaar AVO
Honderd jaar AVO kruiden en specerijen in het Duitse Belm. Zo klein als het familiebedrijf begon, zo groot is het nu met 650 medewerkers en een reusachtig, nieuw, hypermodern logistiek centrum. Daa...
13 oktober 2021
Xandra Veltman
Marel zet in op Prepared Food
Revolutionaire paneermachines, vormwalsen voor talloze soorten en maten snacks en burgers, alle mogelijke andere machines en een proefkeuken. In het Marels’ DemoCenter in Boxmeer kunnen foodproduce...
13 oktober 2021
Xandra Veltman
‘Combi tussen winkel, ondernemer & klant’
Steeds meer visspecialisten kiezen voor zelfservice. Hier presenteren ze onder meer maaltijdcomponenten en delicatessen. Om alles zoveel mogelijk voor het oog van de klant te bereiden, worden open...
13 oktober 2021
Verkoopwagen is multifunctioneel
Dagelijks bedienen duizenden visspecialisten hun klanten vanuit de wagen als hun dagelijkse werkplek én gereedschap, of het de gewoonste zaak van de wereld is. Over de investeringen wordt goed nage...
13 oktober 2021
Xandra Veltman
Straatbeeld
Ik denk dat ik niets zo bij Nederland vind horen als de ambulante vishandel. Niet dat ik het woord ambulant al kende voordat ik bij Vismagazine ging werken hoor, want in de volksmond noemen we het...
15 oktober 2021
Michelle de Koning
‘Laat mij maar vishapjes maken’
Over een baan in een visspeciaalzaak had Murron Kortekaas (21) nog nooit nagedacht. Tot er onverwachts een vacature bij een viszaak op haar pad kwam. Dat bleek de juiste stap, want Murron heeft het...
22 oktober 2021
Karlijn Meulman
Ontslag wegens schending hygiëneregels niet geldig
Een werknemer van een Indonesisch restaurant is op staande voet ontslagen omdat hij door de werkgever verantwoordelijk wordt gehouden voor door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (‘NVWA’) g...
8 november 2021
Smit en Smit Advocaten
Bedrijfsopvolging: begin er tijdig aan!
In de praktijk blijkt dat veel ondernemers zich pas in een laat stadium van hun leven bezig houden met bedrijfsopvolging. Het is echter goed om hier tijdig bij stil te staan.
16 november 2021
Gerrit van den Berg (Profinis)
<<
<
1
2
Vismagazine 7 | september 2021