Online veilingbureau Industrial Auctions veilt in opdracht van Klaas Puul een groot aantal vis- en garnalenverwerkingsmachines op twee locaties. Kooklijnen voor garnalen, stoomcabines, opvoerbanden, ontdooikamers, garnalen inpakmachines en bijvoorbeeld glaceerbanden zijn een greep uit het uitgebreide aanbod.

Op beide locaties; in Puurs (BE) en Volendam is een kijkdag georganiseerd door Industrial Auctions. Bezoekers kunnen daar de productielijnen en machines bezichtigen en zullen aan de hand van een brochure voorzien worden van alle informatie. Medewerkers, aanwezig op beide locaties, staan klaar voor hulp en advies. Geïnteresseerden kunnen zich per mail aanmelden voor de kijkdag en/of gedurende de veiling altijd contact opnemen. Online is het geïnventariseerde aanbod aan de hand van vele foto’s en technische beschrijvingen ook te raadplegen.

Industrial Auctions is een internationaal opererend online veilingbureau gespecialiseerd in het business to business veilen van machines, inventaris en goederen in de voedings- en drankenindustrie. Het platform heeft veilingen op locaties in heel Europa en een uitgebreid netwerk wereldwijd. Complete bedrijven, productielijnen en machines kunnen door Industrial Auctions geveild worden. Desgewenst kan Industrial Auctions het transport voor u organiseren. Alle informatie over het online veilingbureau, de aankomende veilingen en het gehele machine aanbod is te vinden op de website van het online veilingbureau: www.Industrial-Auctions.com.

Altijd op de hoogte blijven?