Droomt u van een visverkoopwagen/kiosk of foodtruck voor fish & chips?

BK Market Trailers heeft zijn sporen inmiddels verdiend met het ontwerpen en bouwen van verkoopwagens. Vanuit ons vakmanschap en de passie voor de ambulante handel is BK Market Trailers dé leverancier van maatwerk verkoopwagens in de Benelux en Duitsland voor toekomstgerichte marktondernemers.

  • BKMT toont passie voor de markt
  • Wij stimuleren onze klanten en onszelf om toekomstgericht te blijven ontwikkelen
  • Wij bouwen verkoopwagens van premium-kwaliteit.

Wil jij ook je kansen pakken? BK Markt Trailers ontwerpt jouw eigen verkoopwagen geheel naar jouw smaak.

Hoe gaan wij te werk?

Als wagenbouwer denkt BK Market Trailers steeds meer conceptmatig branchegericht. Dat wil zeggen, dat wij eerst op de markt of in uw winkel komen kijken hoe u nu werkt. Dan doen wij een voorstel met 3-D tekening om de werkwijze en uitstraling te verbeteren. Dan komt er een prijsopgave gebaseerd op vaste lasten per maand, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voor de visbranche werken wij samen met de u bekende leveranciers zoals Bäro of Lixero voor de verlichting en Qbtec of Hewigo voor de visbakovens. Daarnaast hebben wij koelingen in eigen beheer ontwikkeld die ook in de zomerdag uw handelswaren op de juiste temperatuur houden. Om in de toonbank uitdroging van de verse vis tegen te gaan monteren wij een watervernevelsysteem.

Toekomstgericht wil bij ons zeggen, dat wij naast energiezuinige apparatuur en gebruik van duurzame materialen, ook aandacht besteden aan een moderne en tijdloze uitstraling.

Kortom bij BK Market Trailers kunt u terecht voor uw eigen mobiele 'winkelformule' voor de verkoop van zowel verse vis als gebakken vis.

Nieuwsgierig? Vraag naar de mogelijkheden! Meer informatie, zie: www.bkmt.nl of tel. 0031 (0)342-417559.

Altijd op de hoogte blijven?