Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Flammkuchen met gerookte zalm, Bistro kruidenolie truffel marinade en kruiden crème.

Benodigdheden:

  • 150 gram gerookte zalmfilet/snippers
  • 30 gram Epos bistro kruidenolie truffel (1003511)
  • 80 gram Epos kruiden crème (1004720)
  • 1 pak flammkuchen deeg
  • 1 Rode ui
  • 1 zakje Ruccola

Bereiding:

Bak het flammkuchen deeg naar behoren gaar en laat dit afkoelen. Smeer de Epos kruiden crème over de flammkuchen uit maar laat de rand vrij. Verdeel de gerookte zalmfilet en fijn gesneden rode ui over het deeg. Verdeel de bistro kruidenolie truffel met een spuitflesje of via een theelepel gelijkmatig over de flammkuchen. Garneer af met rucola.

Consument:

Bak de flammkuchen in een voorverwarmde oven van 180C af in circa 8 tot 10 minuten.

epos_logo

Altijd op de hoogte blijven?