Elke maand ander lekkers uit de zee op je bord

20 december 2023 Nederlands Visbureau
Het nieuwe jaar is in aantocht en dat betekent ook weer een nieuwe Vis van de Maand-kalender. Een bron van inspiratie om elke maand met ander lekkers uit de zee aan de slag te gaan.

Met verschillende partijen uit de vissector is zorgvuldig gekeken welke vissoorten een podium verdienen. Hierbij worden afwegingen als verantwoord gevangen, quotum gebonden, certificering alsook commercieel aantrekkelijk of juist de wens om dit als ‘vergeten’ product meer aandacht te geven, meegewogen. Voor alle twaalf de maanden zijn nieuwe recepten ontwikkeld en gefotografeerd, welke komend jaar maandelijks worden gepubliceerd. Ook zijn, voor de inmiddels breed gedragen kalender, nog andere promotiematerialen ontwikkeld.  

Inspireer klanten met Vis van de Maand promotiemateriaal

Leden van de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten ontvangen begin december de kalender en receptenposter automatisch op hun deurmat. Al het ‘Vis van de Maand’ materiaal is door elke ondernemer eenvoudig in de webshop van het Nederlands Visbureau (webshop-visbureau.nl) te bestellen. Met deze verschillende elementen worden klanten geïnspireerd met de Vis van de Maand kennis te maken en aan de slag te gaan. We moedigen de visdetaillisten dan ook aan de POS-materialen zoals de kalender en de poster met bijpassende recepten een mooi plekje in de winkel te geven en de informatie die wij verstrekken te delen met het winkelpersoneel om verkoop te stimuleren.

Culinair feestje

Het culinair magazine Visculinair, dat juist in de decembermaand als leuke attentie voor de klant kan worden gebruikt, verschijnt op ­1­­ december. De nieuwste editie van het kwartaalmagazine heeft vanzelfsprekend een feestelijk tintje, maar biedt ook voor de wintermaanden januari en februari meer dan genoeg inspiratie met vis. Naast de verspreiding naar abonnees kunnen (extra) losse bestellingen per 100 stuks worden gedaan via webshop-visbureau.nl.●

Visculinair

Altijd op de hoogte blijven?