Mosselpotje

12 juli 2012
  • Ingrediënten:
  • 1500 gr. Gekookte mosselen
  • 2000 gr. Witte basissaus
  • 30 gr. World Grill Moutarda marinade
  • 100 gr. Rucola
  • 10 St. Italiaanse bol
  • Bereiding:
  • - Meng de mosselen met de witte basissaus en de moutarda marinade

- Snijd de kap van de Italiaanse bol af en hol de bol uit.

- Bak het brood in 10 minuten af op 190°C.

- Vul 1 bol met de aangemaakte mosselen en de rucola.

- Deze gevulde bol legt u in uw vitrine, maar geef bij aankoop de bol apart van de aangemaakte mosselen en rucola mee.

Consumentenbereiding:

- Warm de Italiaanse bol op in een voorverwarmde oven van 180°C, zo'n 4 minuten.

- Laat de mosselen(vulling) langzaam opwarmen in een steelpannetje.

- Vul de Italiaanse bol met de rucola en de warme mosselen.

- Serveer de bol, eventueel met deksel, op een luxe schaal/bord.Mosselpotje

Altijd op de hoogte blijven?