- Ingrediënten:
- 1500 gr. Gekookte mosselen
- 2000 gr. Witte basissaus
- 30 gr. World Grill Moutarda marinade
- 100 gr. Rucola
- 10 St. Italiaanse bol
- Bereiding:
- - Meng de mosselen met de witte basissaus en de moutarda marinade
- Snijd de kap van de Italiaanse bol af en hol de bol uit.
- Bak het brood in 10 minuten af op 190°C.
- Vul 1 bol met de aangemaakte mosselen en de rucola.
- Deze gevulde bol legt u in uw vitrine, maar geef bij aankoop de bol apart van de aangemaakte mosselen en rucola mee.
Consumentenbereiding:
- Warm de Italiaanse bol op in een voorverwarmde oven van 180°C, zo'n 4 minuten.
- Laat de mosselen(vulling) langzaam opwarmen in een steelpannetje.
- Vul de Italiaanse bol met de rucola en de warme mosselen.
- Serveer de bol, eventueel met deksel, op een luxe schaal/bord.Mosselpotje