Samenstelling:
- 1 Zeebaars
- 30 gram Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS)
- 3 Zongedroogde tomaatjes
- 3 Knoflooktenen
- 30 gram Gele en groene paprika
- Vers peterselie
Bereiding:
- Maak de zeebaars schoon en snijd 3 inkepingen aan de bovenkant van de vis.
- Marineer de binnen- en bovenzijde van de zeebaars met de Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood.
- Snijd de paprika in reepjes en vul hier de zeebaars mee.
- Vul vervolgens in de inkepingen met de knoflookteentjes en zongedroogde tomaatjes.
- Snijd de peterselie fijn en garneer hier de bovenzijde mee.
Consument:
- Wikkel het geheel in aluminiumfolie en gaar de zeebaars op de BBQ gedurende 15-20 minuten.
Smaakomschrijving:
Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS006)
Mooi glanzende rode marinade met kleine tekening van peterselie. Deze Meesterlijke Kruidenolie heeft een stevige smaak van paprika, komijn, diverse pepertjes en een vleugje rook. Past goed bij alle soorten vlees, gevogelte en witvis.
Dit recept is afkomstig van Epos.