- 1000 gram Tongfilet
- 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin (07955DS)
- 200 gram Kaasroomsaus (08063K)
- 150gram Pizza Kaas (11090K)
- 300 gare Penne (beetgaar)
- 200 gram Sugar snaps
- 200 gram Rode paprika
- 1 bosje Peterselie
- Aluminium Ovenschaaltje
Bereiding:
- Snijd de tongfilet in stukjes van circa 100 gram en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin.
- Snijd de rode paprika in blokjes en blancheer deze en de sugar snaps.
- Meng de penne, rode paprika blokjes en sugar snaps.
- Vul het ovenschaaltje met een laagje Kaasroomsaus en leg daarop de penne en de groente.
- Leg hier vervolgens de gemarineerde tongfilet op en garneer met Pizzakaas en fijngesneden peterselie.
Consument:
- Gaar het geheel af in een voorverwarmde oven van 170 ºC in circa 15 minuten.
Dit recept is afkomst van Epos.