Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Kabeljauwrol bruchetta style.
Ingrediënten
- 150/200 gram kabeljauwfilet (staartstuk)
- 40 gram gerookte zalmfilet
- 25 gram verse spinazie
- 40 gram Salsa di Nocci (art.nr. 08455)
- 25 gram Bistro Kruidenolie Bruchetta (art.nr. 07006)
- 10 gram Parmezaanse kaas
- peterselie
Bereiding
Leg de kabeljauwfilet met de mooie kant naar beneden en smeer aan de binnenkant de Salsa di Nocci. Leg hier de gerookte zalmfilet en verse spinazie op. Rol de kabeljauwfilet op en zet indien nodig vast met een satéprikker. Giet in het midden de Bistro Kruidenolie Bruchetta over de rol heen en garneer af met de Parmezaanse kaas en peterselie.
Consumenten
Doe de kabeljauwrol 20 minuten in een oven op 180 graden.
Dit recept is afkomstig van Epos.