Kabeljauw in pakketje

12 november 2012

Ingrediënten:

  • Kabeljauwhaas, 150 gr p.p.
  • Eigengemaakte pesto
  • In de lengte dun gesneden prei, 200 gr p.p.
  • Witte wijn
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Klontje boter

Bereiding:

  • Pesto maken: Basilicum, pijnboompitjes, goede olijfolie, Parmezaanse kaas, zout en peper in de blender of mengen met een vijzel
  • Kabeljauwhaas insmeren met de eigengemaakte pesto
  • Prei in de folie, vis er boven op klein beetje witte wijn erbij
  • Klontje boter en wat zongedroogde tomaatjes toevoegen
  • Folie dichtvouwen en 18 tot 20 min. in de oven op 200 graden

Het recept is afkomstig van Jo Hop van vishandel De Zilte Zee in Doorn.

   

Altijd op de hoogte blijven?