Cocktail van zeevruchten

20 februari 2013
  • Type gerecht: Tussendoortje
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Aantal porties: 1

Ingrediënten:

  • 15 gram Hollandse garnalen
  • 15 gram rivierkreeftjes
  • 25 gram crab chunks
  • 3 scampi’s
  • 30 gram wortelsalade (Kesbeke)
  • 30 gram cocktailsaus (Wijko)
  • Ca. 10 gram chorizo worst
  • Sla

Bereidingswijze:

  • Leg de blaadjes sla en de wortelsalade in een schaaltje. (fancy tray 210x90x21 mm, zwart plus deksel)
  • Leg de zeevruchten hierop naast elkaar.
  • Snij de chorizo in zeer fijne reepjes en bak deze  3 à 4 minuten in de oven op 150 graden tot ze krokant zijn.
  • Laat afkoelen en strooi de chorizo-reepjes over de zeevruchten.
  • Vul een klein potje met cocktailsaus en zet dit er apart bij.

Het recept is afkomstig van Smedes Fine Food.

Altijd op de hoogte blijven?