- Type gerecht: Tussendoortje
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Aantal porties: 1
Ingrediënten:
- 15 gram Hollandse garnalen
- 15 gram rivierkreeftjes
- 25 gram crab chunks
- 3 scampi’s
- 30 gram wortelsalade (Kesbeke)
- 30 gram cocktailsaus (Wijko)
- Ca. 10 gram chorizo worst
- Sla
Bereidingswijze:
- Leg de blaadjes sla en de wortelsalade in een schaaltje. (fancy tray 210x90x21 mm, zwart plus deksel)
- Leg de zeevruchten hierop naast elkaar.
- Snij de chorizo in zeer fijne reepjes en bak deze 3 à 4 minuten in de oven op 150 graden tot ze krokant zijn.
- Laat afkoelen en strooi de chorizo-reepjes over de zeevruchten.
- Vul een klein potje met cocktailsaus en zet dit er apart bij.
Het recept is afkomstig van Smedes Fine Food.