Week van de (h)eerlijke vis

2 mei 2012

Van 5 tot en met 13 mei 2012 vindt de Week van de (h)eerlijke vis plaats. Tijdens deze week staan restaurants in Zeeland in het teken van wildgevangen vis van dichtbij. Wildgevangen vis van dichtbij verdient aandacht. Het is niet alleen lekker en gezond, maar zorgt ook voor lokale werkgelegenheid en handel. Bovendien zet de visserij zich meer dan ooit in om de vis verantwoord te vangen.

Veel populaire consumptievissen worden dichtbij gevangen, zoals de schol en de Hollandse garnaal. Tijdens de Week van de (h)eerlijke vis geven de deelnemende restaurants meer informatie over deze vissoorten. Bovendien bieden zij speciale gerechten aan voor een (h)eerlijke prijs.

De deelnemende restaurants en meer informatie over het evenement staat op www.weekvandeheerlijkevis.nl.

Bezoekers van het evenement maken kans op een dinercheque ter waarde van € 100,-. Personen die via weekvandeheerlijkevis.nl, tot 13 mei, bij één van de deelnemende restaurants reserveren, maken kans op zo’n dinercheque. Onder alle reserveringen worden vijf cheques verloot. Zo kunnen zij na het evenement nogmaals genieten van het lokale culinaire aanbod.

Altijd op de hoogte blijven?