Puur Restaurant Week krijgt vervolg

9 juli 2012

De succesvolle eerste Puur Restaurant Week krijgt een vervolg in oktober. Van maandag 22 tot en met zondag 28 oktober bieden deelnemende restaurants een driegangenmenu aan met zoveel mogelijk biologische, fairtrade-producten en duurzame vis. Het gaat dus om  'pure producten'. Restaurant kunnen zich nog aanmelden om mee te doen. De organisatie levert promotiemateriaal, waarmee deelname in de lokale media aandacht kan krijgen.Op de website van de Puur Restaurant Week krijgt iedere deelnemer een eigen pagina om zich te presenteren.

  • Deli XL
  • Foodservice-groothandel Deli XL is dit jaar voor het eerst sponsor van de Puur RestaurantWeek. Algemeen directeur Dick Slootweg: "Dit jaar willen wij onze klanten meer helpen om te kiezen voor het verantwoorde alternatief. De Puur RestaurantWeek biedt voor ons een goede mogelijkheid om gesprekken met klanten te voeren over maatschappelijk verantwoord ondernemen."

Altijd op de hoogte blijven?