Nieuwe smaken magnetronmosselen

18 april 2012

‘Zeeland’s Roem à la minute’, de kant-en-klaar maaltijd op basis van mosselen, is uitgebreid met een tweetal nieuwe smaken, namelijk ‘Zeeland’s Roem à la minute met knoflookroomsaus’ en ‘Zeeland’s Roem à la minute à la Provençale’. De nieuwe producten worden voorgesteld aan de internationale visbranche en supermarktbranche tijdens de European Seafood Exposition te Brussel van 24 tot en met 26 april.

Het gaat hier om kant-en-klare maaltijden die bestaan uit 760 en 840 gram mosselen in de schelp. Deze zijn in respectievelijk 5½ minuut en 6½ minuut te bereiden in de magnetron. De toevoeging van de culinaire sauzen, door een chef-kok samengesteld, maken het makkelijk voor de consument om mosselen op een andere wijze op te dienen dan de traditionele ‘gekookte mosselen’.

‘Zeeland’s Roem à la minute met knoflookroomsaus’ en ‘Zeeland’s Roem à la minute à la Provençale’ zijn vanaf heden te verkrijgen in de bekende Nederlandse en Belgische supermarktketens. De maaltijden zijn ook te verkrijgen in het ‘stille seizoen’. Dit is de periode vanaf half april tot begin juli waarin er geen verse Nederlandse mosselen verkrijgbaar zijn. Dit gat in de markt wordt opgevuld met de complete productlijn van ‘Zeeland’s Roem à la minute’.

Altijd op de hoogte blijven?