Landmarkt Apeldoorn geeft gratis producten weg

10 juli 2012

Landmarkt Apeldoorn wil meer klanten. Om dit te bereiken zijn 75.000 folders verspreid. In de folder zit een bon voor een gratis product bij Landmarkt. Eind maart werd in Apeldoorn een tweede vestiging van Landmarkt geopend in een voormalige nettenfabriek in het centrum, vlakbij het station.

Deze formule van Landmarkt kan worden beschreven als een ‘overdekte marktplaats’, De eerste vestiging werd geopend in Amsterdam en is een groot succes. In Apeldoorn blijft de omzet vergeleken bij Amsterdam achter, vandaar de grootschalige folderactie in Apeldoorn en omgeving.

Een Rad van Fortuin bepaalt het gratis product en er is ook kans op een boodschappenpakket ter waarde van € 50,00. Volgens de eigenaar van Landmarkt, Harm Jan van Dijk, heeft de winkel het gemak en de compleetheid van een supermarkt, de kennis van een speciaalzaak en de sfeer van de markt.

Visspecialist in Landmarkt is Eddy Klooster. Hij hoort veel positieve reaties. “Vroeger was er alleen Hollandse vis, nu is er veel meer keus. ‘Daar is lef voor nodig: oesters openen, haring kaken, garnalen pellen…Klanten kunnen me van alles vragen.”

 

Altijd op de hoogte blijven?