Henry Schilder beste zelfstandige winkelier 2014

10 juli 2014

Eind juni zijn tijdens een feestelijk evenement de provinciewinnaars, de top 10 en overall winnaar bekendgemaakt van de publieksprijs ‘Beste Zelfstandige Winkelier van Nederland’ 2014-2015. De Beste Zelfstandige Winkelier is Volendammer Visspecialist Henry Schilder. In totaal hebben elfduizend consumenten hun favoriete winkel gekozen en beoordeeld.

Exellent

Tijdens het evenement op de Trade Mart in Jaarbeurs Utrecht waren de dertig beste winkeliers uitgenodigd. Volendammer Visspecialist Henry Schilder werd gekroond tot winnaar. Hij weet te excelleren op assortiment, personeel en service. Klanten uit heel Nederland rijden om voor de visspecialist, die naast het verkopen van vis ook workshops organiseert. Morres Wonen, het grootste woonwarenhuis van de Benelux, behaalde de tweede plaats .De Boer Lederwaren en Byoux uit Alkmaar werd derde.

 

Top 10 van Nederland

1 Visspecialist Henry Schilder (Amstelveen)
2 Morres Wonen (Hulst)
3 De   Boer Lederwaren en Byoux (Alkmaar)
4 Van   Nes Optiek (Krimpen aan den IJssel)
5 REALITY (Almere)
6 RUAN creatief (Almere)
7 FIFTY8   Lifestyle (Vaassen)
8 Slagerij   de Feijter (Hengelo)
9 Blijdesteijn   Mode (Tiel)
10 Boekhandel Donner (Rotterdam)
 

Provinciewinnaars

Naast de top 10 zijn ook de provinciewinnaars bekendgemaakt. Opvallend was het grote aantal boekwinkels dat in de prijzen viel. In Groningen (Van der Velde Boeken), Limburg (Boekhandel Dominicanen), Noord-Brabant (Boekhandel Van Piere) en Utrecht (Boekhandel Van de Ven) wonnen zij de provincietitel. In Friesland (Rinsma Fashion Plaza) en Flevoland (REALITY) streken modewinkels de titel van ‘Beste Zelfstandige Winkelier’ op. Winnaar van de provincie Zuid- Holland (Van Nes Optiek) wordt omschreven als een innovatieve optiekwinkel, waar wederom het personeel het verschil maakt! Net als in Noord-Holland (Volendammer Visspecialist Henry Schilder) ging in Overijsel (Slagerij de Feijter) een foodspecialist er met de prijs ervandoor. In Gelderland kwam FIFTY8 Lifestyle als winnaar uit de bus, terwijl Morres Wonen zich winnaar van Zeeland mag noemen. In Drenthe bereikt geen winkel de top 30.

Op de foto Henry Schilder tijdens de voorrondes van de wedstrijd Visspecialist van het Jaar.

 

Altijd op de hoogte blijven?