Heiploeg wint voor derde keer op rij

26 april 2012

Chris Meskens, projectleider seabob van Heiploeg België (voorheen Morubel), is heel blij met Prix d’Elite. “In 2010 wonnen we met een vers product, in de categorie Health and Nutrition, in 2011 met een convenienceproduct en nu met een diepvriesproduct, in de categorie Best new productline. We hebben in de jaren daarvoor ook heel vaak inde finale gestaan, maar nooit gewonnen. En nu dus al voor de derde keer op rij!”

De basis voor de winnende Seafood duo for Risotto, Seafood duo for Pasta en de trio voor paella is de seabob, de Surinaamse garnaal van Heiploeg die onlangs ook MSC gecertificeerd is. “Dit is natuurlijk een heel mooie extra impuls voor onze seabob,” aldus Meskens.

Op de foto vlnr: Jurylid Ron Koks (Sligro Nederland), Chris Meskens, productontwikkelaar Bart Vermeersch, .Margreet van Harn en Chris Meskens. Foto Vismagazine

Altijd op de hoogte blijven?