Atlantic wint AD-haringtest

6 juli 2012

De gebroeders Tagi van vishandel Atlantic uit Leiden zijn de winnaars van de AD haringtest 2012.

De leveranciers van de winnaars van voorgaande jaren (met hun groothandel) mochten vandaag zelf de beker in ontvangst nemen. De overige winnaars zijn: 2: Vishandel Kees Koning uit Rijswijk, 3 Simonis (Scheveningen), 4 Schmidt Zeevis (Rotterdam), 5 Visgilde Oosterschelde uit Bergen op Zoom.

Abdul Tagi is erg blij met de eerste plaats. “Je verwacht het ergens wel, omdat we ook goede haring aan collega-bedrijven leveren die daarmee eerste geworden zijn. Dus dan maak je een goede kans. Maar je weet het nooit, dus het was een mooie verrassing.”

Tagi ziet de prijs als een erkenning. “Wat we allemaal doen, krijgen we nu terug. Dat gebeurt niet altijd, maar nu wel. Het voelt als een doorbraak, een erkenning dat we goed bezig zijn. En daar zijn we heel erg blij mee!”

Vandaag is het bij Atlantic dus feest. “En vanavond gaan we met het hele personeel bij elkaar zitten en de champagne open maken! Een hapje erbij en gezellig samen hiervan genieten.”

Over een maand is het jaarlijkse personeelsfeest van vishandel Atlantic. “Dat is bij ons altijd een soort kleine bruiloft, met muziek en veel eten. Dit jaar wordt het een grote bruiloft!” (Foto: Joep van der Pal)

Bij de foto: De broers Tagi met in hun midden hun haringleverancier Hans Hoek.

Altijd op de hoogte blijven?