
RECEPT | Zalmtruffel portobello met kaassaus en asperge is een recept van Epos
Ingrediënten:
• 70 gr Epos kaasroomsaus (1001899)
• 20 gr Epos bistro kruidenolie truffel (1003511)
• 1 portobello • 80 gr gerookte zalm julienne
• 50 gr asperge blokjes
• Parmezaanse kaas
• Bieslook
Bereiding: Snijd voorzichtig de stam van de portobello weg. Meng de Epos kaasroomsaus, Epos bistro kruidenolie truffel en de gerookte zalm julienne tot een massa. Voeg hier de asperge blokjes aan toe. Snijd de bieslook fijn en gebruik een deel door het zalmmengsel en een deel om mee te garneren. Doe een royale schep van het zalmmengsel in de portobello. Garneer de portobello verder nog af met Parmezaanse kaas.
Consumenten advies: Gaar de zalmtruffel portobello met kaassaus en asperge 12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 °C.