Degens helpt visspecialisten in te springen op de BBQ-trend met dit recept Zalmspies rozemarijn citroen met zalm, paprika en marinade citroen rozemarijn.
Ingrediënten
- 1 kg zalmfilet
- rode, groene paprika gesneden in blokjes van ca. 3 cm
- lepelspiesen
- 50 gr/kg marinade citroen rozemarijn
Bereiding
- Snijd de zalmfilets in blokjes van 2,5 cm en marineer deze met de marinade citroen rozemarijn.
- Rijg de zalmblokjes met de paprika om en om aan de spiesen.
- Presenteer de spiesen op een mooie schaal of steek ze in een halve witte kool omwikkeld
- met aluminiumfolie en presenteer deze in de toonbank.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Degens' kruiden en specerijen en andere Degens producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.
Dit is een recept van Degens. Ga voor meer recepten en de producten naar de website.