Samenstelling:
- 1000 gram Tongfilet
- 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950)
- 80-100 gram Bistro Kruidenolie Valencia (07240)
- 1000 gram Groentespaghetti courgette geel en groen, bietjes en wortel
Bereiding:
Marineer de groentespaghetti met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen en grill deze op 250°C. Koel de groente daarna terug. Rol de groente in een tongfilet en zet het vast met een prikker. Marineer het rolletje met Bistro Kruidenolie Valencia. Presenteer de scholrolletjes in een ovenbakje.
Consument:
Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 150°C gedurende 20 minuten.
Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Meesterlijke Poon in Zuurkool, Fruitig Tongrolletje en Meesterlijke Poon pakketjes.