Surf en Turf Pasta
RECEPT | Epos inspireert de visspecialist met recepten zoals dit recept voor Surf en Turf Pasta met kreeftgarnalen, spekjes, spaghetti en Dutch Spices carbonara saus.
Ingrediënten
• 200 gr. Dutch Spices carbonara saus
• 80 gr. ongekookte spaghetti
• 120 gr. kreeftgarnalen
• 50 gr. spekjes
• Parmezaanse kaas
• verse peterselie
Bereiding
Kook de spaghetti en laat afkoelen. Bak de spekjes krokant. Meng de spaghetti met de spekjes, kreeftgarnalen, gesneden peterselie en de Dutch Spices Carbonara saus. Garneer af met wat spekjes, kreeftgarnalen en Parmezaanse kaas.
Consumentenadvies
Plaats de Surf en Turf Pasta 10 - 12 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Meer recepten van Epos zijn te vinden in ons dossier Recepten.