Schol-asperge rol

23 mei 2023 Epos Epos

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals dit recept voor een schol-asperge rol.

Ingrediënten 

  • 25 gram Epos La Fish French garlic style marinade (1007202)
  • 20 gram Epos bistro salsa di noccisaus (1003880)
  • 200 gram verse scholfilet
  • groene asperges
  • 1 citroen
  • 4 cherrytomaten


Bereiding

Snijd de scholfilet in de lengte door. Marineer de vis met Epos La Fish French garlic style marinade en rol deze, inclusief de Epos Bistro salsa di noccisaus en groene asperges, op. Zet de scholfilet zonodig vast met een satéprikker. Garneer af met een gehalveerde cherrytomaat, citroen en eventueel wat verse peterselie. 

Consument

Gaar de schol-aspergerol in een voorverwarmde oven van 180 C in circa 15 minuten. Epos logo klein

Altijd op de hoogte blijven?