Pommes duchesse met zalmfilet

8 mei 2023 Epos Epos

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals dit recept voor Pommes duchesse, gemarineerde gebakken zalmfilet met pompoenpuree en walnoten voor één persoon.

Benodigdheden:

  • 6 stuks pommes duchesse
  • 125 gram verse zalmfilet
  • 150 gram pompoenblokjes
  • 25 gram Epos bistro kruidenolie honing mosterd (1003417)
  • Walnoten
  • Peterselie/Tijm

Bereiding:

Bereid de pommes duchesse naar behoren gaar. Kook de pompoen beetgaar en laat het goed uitlekken. Stamp de pompoen met eventueel wat peper en zout fijn. Marineer de zalmfilet met de bistro kruidenolie honing-mosterd en bak de vis in een voorverwarmde oven op circa 180c in 12 minuten licht gaar. Plaats alles ingrediënten samen in een ovenschaaltje en garneer af met wat walnoten en fijn gesneden peterselie.

Consumentadvies:

Gaar de zalmfilet met pommes duchesse in een voorverwarmde oven van 180C in circa 10 tot 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos

Epos logo  

Altijd op de hoogte blijven?