- 1000 gram Scholfilet
- 200 gram Pizzasaus (08136K)
- 15 gram Knoflookpeper (04215K)
- 100 gram Salami plakjes
- 200 gram Champignons
- 200 Rode ui
- 100 gram Parmezaanse kaas
- Verse bieslook
- Ovenbakje
Bereiding:
- Snijd de scholfilet in stukjes van 120 gram en kruid deze met de Knoflookpeper.
- Snijd de champignons en uien in stukjes en fruit deze met een beetje olie in de pan.
- Leg een gekruid stukje schol in een ovenbakje en giet hier een klein beetje Pizzasaus overheen.
- Leg de gefruite champignons en uien op de saus en bedek dit met 2 plakjes salami.
- Garneer tot slot met Parmezaanse kaas en fijn gesneden bieslook.
Consument:
- Gaar het geheel in een voorverwarmde oven op 170°C in circa 12 minuten.
Dit recept is afkomstig van Epos.