
Samenstelling:
- Verse scholfilet 100 gram
- Verse gepelde gamba’s 4 stuks
- Tagliatelle 3 nestjes
- Pesto Rosso 30 gram
- Bistro Kruidenolie Groene Pesto 50 gram
- Cherrytomaten 2 stuks
- Rucola 5 gram
Bereiding:
Kook de tagliatelle gaar zoals aangegeven. Laat deze afkoelen en marineer met de Bistro Kruidenolie Groene Pesto. Houd 10 gram marinade over om de gamba’s mee te marineren. Snijd de scholfilets in tweeën en smeer de Pesto Rosso tapenade bovenop. Bak de gamba’s en scholfilets in de oven af op 175c 4 min. Voeg alles samen in een ovenbak. Tagliatelle onderop en de gamba’s en scholfilet er bovenop. Garneer af met gehalveerde cherrytomaten en de rucola.
Consument:
tien minuten, 180c oven
Dit recept is afkomstig van Epos.