Party pita met krokante gamba

2 juni 2025 Epos Epos
RECEPT | Party pita met krokante gamba is een recept van Epos.

Ingrediënten:

  •  5 gr Epos cajungekruid (1000457)
  •  200 gr Epos saus Peking-stijl (1003548)
  •  8 mini pita broodjes
  •  24 gamba’s gepeld 31/40
  •  Panko
  •  100 gr julienne wortel
  •  100 gr rode kool gesneden
  •  Bosui (fijngesneden)

Bereiding: Haal de gamba’s door een visbakmeel beslag en leg ze daarna in de panko. Zorg ervoor dat de panko goed rondom zit en frituur de gamba’s daarna in circa 2 minuten gaar. Besmeer de mini pita’s met de Epos saus Peking-stijl en leg er de julienne gesneden wortel en rode kool op. Kruid de gamba’s met de Epos cajungekruid en leg deze op de pita’s. Garneer af met fijn gesneden bosui.

Consumenten advies: 10 minuten in een voorverwarmde oven op 170 °C

Altijd op de hoogte blijven?