Parma Gamba's

4 juli 2016

Samenstelling:  Parma-Gamba-150x150

  • 1000 gram Gamba’s (gegaard)
  • 40 gram Bistro Kruidenolie Groene Pesto (07058K)
  • 200 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P)
  • 200 gram Parmaham
  • 40 gram Verse bieslook
  • Ovenbakje
  • Satéstokjes

Bereiding:

  • Marineer de gamba’s met de Bistro Kruidenolie.
  • Prik 5 gamba’s aan een satéstokje en omwikkel het geheel vervolgens met een plakje Parmaham.
  • Giet een beetje Bistrosaus in het ovenschaaltje en leg vervolgens de spies op de saus
  • Garneer tot slot met fijngesneden bieslook

Consument: 

  • Gaar het bakje op een indirecte wijze op de BBQ gedurende 8 minuten. Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?