Ovenslede met kabeljauw
Degens helpt visspecialisten in te springen op de BBQ-trend met dit recept Ovenslede met kabeljauw met kabeljauw, maïs, kidney beans, cheddar, Mexicaanse saus en viskruidenmix.
Ingrediënten
- 1 kg kabeljauw
- 150 gr maïs (blik) uitgelekt
- 250 gr kidney beans (blik) uitgelekt
- Cheddar kaasplakken
- 300 gr Mexicaanse saus
- 20 gr/kg viskruidenmix
Bereiding
- Snijd de kabeljauw in blokjes.
- Kruid de blokjes kabeljauw met de viskruidenmix.
- Spoel de maïs en de bonen goed af met koud water en laat deze uitlekken.
- Doe de maïs plus bonen bij de kabeljauw en voeg de Mexicaanse saus toe. Schep dit een paar keer om.
- Verdeel het kabeljauw mengsel over aluminium ovensledes en garneer deze af met repen Cheddar kaas.
- Bereiden in een voorverwarmde oven van 180 ˚C voor circa 14 minuten.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Degens' kruiden en specerijen en andere Degens producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.
Dit is een recept van Degens. Ga voor meer recepten en de producten naar de website.