Ovenslede met kabeljauw

3 juni 2024 Degens
Degens helpt visspecialisten in te springen op de BBQ-trend met dit recept Ovenslede met kabeljauw met kabeljauw, maïs, kidney beans, cheddar, Mexicaanse saus en viskruidenmix.

Ingrediënten

  • 1 kg kabeljauw
  • 150 gr maïs (blik) uitgelekt
  • 250 gr kidney beans (blik) uitgelekt
  • Cheddar kaasplakken
  • 300 gr Mexicaanse saus
  • 20 gr/kg viskruidenmix

Bereiding

  • Snijd de kabeljauw in blokjes.
  • Kruid de blokjes kabeljauw met de viskruidenmix.
  • Spoel de maïs en de bonen goed af met koud water en laat deze uitlekken.
  • Doe de maïs plus bonen bij de kabeljauw en voeg de Mexicaanse saus toe. Schep dit een paar keer om.
  • Verdeel het kabeljauw mengsel over aluminium ovensledes en garneer deze af met repen Cheddar kaas.
  • Bereiden in een voorverwarmde oven van 180 ˚C voor circa 14 minuten. 

Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Degens' kruiden en specerijen en andere Degens producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.

Degens klein  

Dit is een recept van Degens. Ga voor meer recepten en de producten naar de website.

Naar de website

Altijd op de hoogte blijven?