Naanbrood met black garlic kruidencrème en gerookte zalm

2 april 2025

Ingrediënten: 
• 50 gr Epos kruidencrème (1004720) 
• 15 gr Dutch Spices black garlic marinade (2014569) 
• 1 mini naanbrood 
• 80 gram gerookte zalm julienne 
• Cherrytomaten in kwarten 
• Rucola 
• Parmezaanse kaas 

Bereiding: 
Meng de Epos kruidencrème met de Dutch Spices black garlic marinade. 
Besmeer het naanbrood met dit mengsel en beleg daarna het naanbrood met de gerookte zalm, cherrytomaten, Parmezaanse kaas en rucola.

Consumentenadvies:
Warm het naanbrood 8 minuten op in een voorverwarmde oven op 170 °C.

Epos Specerijen

Galvanistraat 20, 3861 NJ Nijkerk, tel: +31(0) 33 24 77190
Dit is een recept van Epos specerijen. Meer vis inspiratie? Check de QR-code!

VIS-02_Epos_qrcode_recepten

 

Altijd op de hoogte blijven?