
RECEPT | Epos inspireert de visspecialist met recepten zoals dit recept voor een Mexicaanse Burrito met gekruide rijst en gamba’s.
Ingrediënten voor 6 wraps
- 350 gr. Dutch Spices stroganoff culinair sauce (2009046)
- 50 gr. La Fish Indian curry style marinade (1007198)
- 240 gr. Epos gekruide rijst (1002522)
- 6 grote witte wraps
- 36 gepelde gamba’s
- 1 zak Mexicaanse wokgroente
Bereiding
Kook de Epos gekruide rijst en laat afkoelen. Marineer de gamba’s met La Fish Indian curry style marinade. Leg ze samen met de Mexicaanse wokgroente op een bakplaat of in de steamer en gaar circa 4 - 5 min. op 180°C. Meng groente en rijst en verdeel dit over de wraps. Verdeel dan de gamba’s hierover en drapeer hier een grote schep Dutch Spices stroganoff culinair sauce over. Rol de wraps op en snijd ze doormidden. Tip: gebruik aluminiumfolie bij het oprollen om de wrap compact te houden.
Consumentenadvies
Leg de Mexicaanse Burrito 10 tot 12 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Meer recepten van Epos zijn te vinden in ons dossier Recepten.