Samenstelling
- 1000 gram Rode Poonfilet
- 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)
- 100 gram Parmezaanse kaas (geschaafd)
- 100 gram Parmaham (plakjes)
- 100 gram Kastanjechampignons
- Basilicum
- Ovenschaaltje
Bereiding
Snijd de rode poon in stukjes van circa 100 gram en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie. Snijd de kastanjechampignons in schijfjes. Beleg de rode poon met een plakje Parmaham en daarop een aantal schijfjes kastanje champignon, 3 blaadjes basilicum en de Parmezaanse kaas. Presenteer de poon in een ovenbakje.
Consument
Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 180°C in circa 12 minuten.
Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Meesterlijke Poon in Zuurkool, Fruitig Tongrolletje, en Tongfilet met Groentespaghetti.