Bagels zijn hip en trendy en het is weer eens wat anders dan een pistoletje. Je kunt er eindeloos mee variëren. Epos deelt met de lezers van Vismagazine de recepten voor La Fish Junky Viking Bagels en La Fish Gravad Lax Bagels.
La Fish Junky Viking Bagels
Benodigdheden:
• 6 bagels
• 200 gram La Fish Junky Viking Sauce (1007193)
• 450 gram gerookte forelfilet
• 1 klein blikje mais
• 1 klein blikje kidneybonen
• 80 gram cheddar kaas
• optioneel: rode peper
• bosui
La Fish Gravad Lax Bagels
Benodigdheden:
• 6 bagels
• 200 gram La Fish Gravad Lax Sauce (1007188)
• 50 gram Kruidencrème Epos
• 450 gram gerookte zalmsnippers
• 1 rode ui
• verse dille
• pijnboompitten
• 50 gram Parmezaanse kaas
Bereiding beide bagels:
Snijd de bagels doormidden en besmeer ze met de La Fish-sauzen.
Verdeel de ingrediënten over de bagels en garneer af met de benodigde producten.
Consumentadvies:
Verwarm de bagels 8 minuten in de oven op 180°C.
Meer weten over bagels van Epos? Lees dan het artikel Chris de Graaf van C-Vis verkoopt steeds meer gemaksproducten.