Krokante Fishbites
Epos deelt inspirerende recepten met de visspecialist, zoals dit recept voor krokante fishbites met kabeljauw, Epos yakitorisaus en kibbelingmix.
Ingrediënten
- 300 gram Epos yakitorisaus (1004719)
- 25 gram Epos Kibbelingmix Compleet 5kg
- 100/150 gram Epos Krokante Chips
- 500 gram verse kabeljauwfilet/kibbeling
- visbakmeel
- bosui
- sesamzaad
Bereiding
Kneed de Epos krokante chips fijner. Gebruik mooie, grote stukken kibbeling of snijd kabeljauw in wat grotere stukken. Haal de vis door het aangemaakte visbakmeel en daarna door de krokante chips. Bak de visstukjes. Kruid de fishbites met Epos kibbelingmix compleet. Serveer de Epos yakitorisaus apart bij de fishbites en garneer met bosui en sesamzaad.
Consumentadvies
8/10 minuten 180 °C oven.
Dit is een recept van Epos