Kabeljauw bourguignonne

22 juli 2024 Degens Degens
Degens helpt visspecialisten in te springen op de BBQ-trend met dit recept Kabeljauw bourguignonne met witvis, paprika, lente-uitjes en marinade bourguignonne.

Ingrediënten

  • kabeljauwfilet (of andere witvis)
  • paprika, stukjes
  • lente-uitjes, gesneden
  • aluminiumfolie
  • 70 gr/kg  marinade bourguignonne

Bereiding

  • Snijd de kabeljauw in de gewenste stukken.
  • Marineer de kabeljauw met de marinade bourguignonne.
  • Maak een bootje van de aluminiumfolie.
  • Leg op de bodem een bedje van de gemengde groenten.
  • Leg hierop de gemarineerde vis met nog enkele groenten. 

Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Degens' kruiden en specerijen en andere Degens producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.

Degens klein  

Dit is een recept van Degens. Ga voor meer recepten en de producten naar de website.

Naar de website

Altijd op de hoogte blijven?