Kabeljauw bourguignonne

Degens helpt visspecialisten in te springen op de BBQ-trend met dit recept Kabeljauw bourguignonne met witvis, paprika, lente-uitjes en marinade bourguignonne.
Ingrediënten
- kabeljauwfilet (of andere witvis)
- paprika, stukjes
- lente-uitjes, gesneden
- aluminiumfolie
- 70 gr/kg marinade bourguignonne
Bereiding
- Snijd de kabeljauw in de gewenste stukken.
- Marineer de kabeljauw met de marinade bourguignonne.
- Maak een bootje van de aluminiumfolie.
- Leg op de bodem een bedje van de gemengde groenten.
- Leg hierop de gemarineerde vis met nog enkele groenten.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Degens' kruiden en specerijen en andere Degens producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.
Dit is een recept van Degens. Ga voor meer recepten en de producten naar de website.